Over ons

Over Borgman Beheer Advies

BEHEER VAN BOS, NATUUR EN LANDSCHAP

BBA levert operationele diensten voor het beheer van bos, natuur en landschap. Het beleid van BBA is gericht op het minimaliseren van de effecten op het milieu door haar activiteiten en door activiteiten onder leiding van BBA. Daarnaast stellen wij ons ten doel innoverend en ontwikkelend bezig te zijn in en buiten het vakgebied. BBA werkt zoveel mogelijk met gecertificeerde processen om een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering, advisering en productrealisatie mogelijk te maken. 

Medewerkers

David Borgman

David (WUR) heeft de dagelijkse leiding bij BBA. Daarnaast is hij gespecialiseerd in hout- en biomassaketens, boomveiligheid, houtoogst, businesscases en bedrijfsvoering.

Paul Kah

Paul (Larenstein) maakt als adviseur bosbeheer deel uit van het beheerteam met als specialisatie uitkapbeheer. Hij is daarnaast gespecialiseerd in blessen en houtmeten, beheer- en werkplannen, oogstplanning en boomveiligheid.

Nico Spliethof

Nico (Larenstein) is gespecialiseerd in GIS toepassingen, ArcGISonline, Remote Sensing, laser scanning, blessen, houtmeten en inventarisaties.

Laura Boukje Stelwagen

Laura (Larenstein) maakt onderdeel uit van het beheerteam en is als GIS-specialist betrokken bij een breed scala aan projecten.

Laurens van Egmond

Laurens (Larenstein) is gespecialiseerd in GIS en houtmeetkundige bosinventarisaties.

Erik Brendeke

Erik (Larenstein) is een ervaren beheerassistent en specialist ecologie waarbij hij zich bezig houdt met Flora en Fauna inventarisaties, gedragscodes en bos- en natuurbeheer.

 

Femke Dolstra

Femke (WUR) is gespecialiseerd in de uitvoering en verwerking van houtmeetkundige bosinventarisaties, bijbehorend GIS-werk en jaarringonderzoek.

Marcel Lusink

Marcel (Larenstein) is specialist op het gebied van houtmeetkundige bosinventarisaties, van uitvoering tot de verwerking en interpretatie van data en is daarnaast een deskundig beheerder van bos en landgoed.

Arno van der Sluis

Arno van der Sluis (Larenstein) is adviseur bosbeheer en gespecialiseerd in houtmeetkundige bosinventarisaties. Met name opname volgens SyHI en Woodstock methodieken.

Gerrit Rijneveld

Gerrit (Larenstein) is projectleider bos, natuur- en landschapsbeheer. Hij is actief in de volle breedte van planvorming, werkvoorbereiding, organisatie en begeleiding van uitvoering op de uiteenlopende gebieden van ons werkveld.

Jasprina Kremers

Jasprina (WUR) is als projectleider bos- en natuurbeheer betrokken bij het hele spectrum van beheerplanning en is gespecialiseerd in klimaatslim bosbeheer en bosuitbreiding.  

Johan van Onna

Renske ter Haar

Renske (WUR, Larenstein) werkt als projectmedewerker bos- en natuurbeheer samen met collega's aan uiteenlopende projecten en ontwikkelt zich met veel enthousiasme binnen het vakgebied.

Reint-Jan van de Bunte

Reint-Jan (Larenstein) is als beheerassistent bos- en natuurbeheer breed inzetbaar in tal van projecten. Houtmeetkundige bosinventarisaties vormen samen met ander veldwerk de basis van zijn takenpakket. 

Patricia Vermeer

Patricia is onze office manager. Zij regelt kantoorzaken, de communicatie, ondersteunt collega's bij projecten en verricht diverse administratieve diensten.

Laura Hendriks

Laura (RUG, Larenstein) is onze teamcoördinator. Zij zorgt voor de planning, voorbereiding en evaluatie van opdrachten en draagt zorg voor onze kwaliteitsborging. Vanuit haar Larenstein ITT-achtergrond is zij betrokken bij projecten rond de houtketen.

Social media

Volg alle recente ontwikkelingen via de BBA social media.

Adresgegevens

  • Borgman Beheer Advies
  • Hollandseweg 7h
  • 6706KN
  • Wageningen
Tel: +31 (0) 317 769045 — E-mail: info@borgmanbeheer.nl — BTW: NL861072066B01 — KvK: 77630890