Beheerkaarten en GIS

Beheerkaarten en GIS

Een goede kaart is goud waard

Voor veel terreineigenaren is het van het grootste belang om over goed kaartmateriaal te kunnen beschikken. Kaarten zijn de basis van een beheer- of werkplan en zijn hét communicatiemiddel bij subsidieaanvragen, bij aanbesteding van werkzaamheden en communicatie met het publiek. De uitgebreide GIS expertise van ons GIS-team stelt ons in staat om altijd de juiste kaart te leveren. Enkele voorbeelden:

Bosbeheer en houtoogst

Met behulp van kaarten worden oogstsituaties, (bos)ontwikkelingen en trends eenvoudig en op overzichtelijke wijze in beeld gebracht. Genomen beheer-maatregelen kunnen na een aantal jaren beoordeeld worden op effectiviteit met de kaart als basisdocument. Houtoogstwerkzaamheden worden in het GIS systeem transparant en volgbaar gemaakt door registratie van bleswerk, flora& fauna, ontsluiting en houtstapelplaatsen. BBA gebruikt ArcGIS als basis voor het maken van kaarten. Gegevens worden digitaal opgenomen en kunnen direct gedeeld en gebruikt worden via de smartphone middels de Collector en andere Apps. Inmiddels hebben we diverse terreinbeheerders ondersteund bij het inrichten van ArcGISonline/Portalvoor hun beheer. Vraag naar de mogelijkheden!

Inventarisaties

Soms is bepaalde kaartinformatie nog niet in de juiste vorm beschikbaar of verouderd. Dan kan het nodig zijn veldinventarisaties uit te voeren om de kaartdatabase weer up-to-date te brengen. BBA kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Laag voor laag wordt de relevante informatie weergegeven. De juiste combinatie van kaartlagen en achtergrondkaart resulteert uiteindelijk in de kaart die u nodig heeft. Hierin zijn vele combinaties mogelijk.

Toe aan een nieuwe (beheer)kaart? Neem contact op met ons GIS-Team!: info@borgmanbeheer.nl

Kom in contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Borgman Beheer Advies of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem contact op! Vul het formulier in, zodat BBA contact met u op kan nemen of u de gewenste informatie kan toesturen.

Contact

Afbeeldingen van Beheerkaarten en GIS

Diensten

Bosinventarisatie en monitoring

Boomveiligheidscontrole

Flora en fauna onderzoek

Bosontwikkeling en houtoogst

Natuurbrandpreventie

Urban forestry communicatie

ArcGIS online kaartenportaal

Remote sensing & advanced GIS

Bosontsluiting en bodemverdichting

Social media

Volg alle recente ontwikkelingen via de BBA social media.

Adresgegevens

  • Borgman Beheer Advies
  • Hollandseweg 7h
  • 6706KN
  • Wageningen
Tel: +31 (0) 317 769045 — E-mail: info@borgmanbeheer.nl — BTW: NL861072066B01 — KvK: 77630890